Mustafa Angın’ın Yazardan Direkt Yayınevi’nden çıkan romanı Bir Çingene İki Ölü, zaman ve mekân sınırı tanımayan öykülerin iç içe geçmesini anlatıyor. Aynı adlı senaryodan romana uyarlanan Bir Çingene İki Ölü romanı, senaryo ile roman tekniklerini ustalıkla bir araya getiriyor.
Angın, romanın temeline Nazi zulmü altındaki Sinti Çingenelerini koyarken insani pek çok konuya değiniyor ve var olmanın amacını sorguluyor. Karakterlerin geçirdikleri dönüşüm, zaman akışının iç içe geçmiş yapısı ve olayların şaşırtıcı seyriyle okurlar
Tükendi
Gelince Haber VerMustafa Angın’ın Yazardan Direkt Yayınevi’nden çıkan romanı Bir Çingene İki Ölü, zaman ve mekân sınırı tanımayan öykülerin iç içe geçmesini anlatıyor. Aynı adlı senaryodan romana uyarlanan Bir Çingene İki Ölü romanı, senaryo ile roman tekniklerini ustalıkla bir araya getiriyor.
Angın, romanın temeline Nazi zulmü altındaki Sinti Çingenelerini koyarken insani pek çok konuya değiniyor ve var olmanın amacını sorguluyor. Karakterlerin geçirdikleri dönüşüm, zaman akışının iç içe geçmiş yapısı ve olayların şaşırtıcı seyriyle okurlara nitelikli bir roman sunuyor. Üstkurmaca tekniğini de içeren Bir Çingene İki Ölü, eserin yazılma ve okunma sürecini bir arada takip edebilmemizi sağlıyor. Okurun aklında bıraktığı en büyük sorulardan biri de bu: Elimizdeki kitabın yazarı Mustafa Angın mı yoksa senarist Mahmut mu?