Menü
Hesabım
Sepetim

Çarpışma

Üretici Liste Fiyat
299,00
179,40
Yorum Yap
Listeye Ekle
Öne Çıkan Bilgiler

Liam, Formula 1’in altın çocuğuydu. Ama aslında bir sahtekârdı. Çekici. Du¨zenbaz. Baştan çıkarıcı. Ölmeden önce yapılacaklar listemdeki tu¨m maddeleri benimle yerine getirmeyi vadeden kişi. Yalnızca arkadaşım olmasını istiyordum. Ama o bana arkadaşlıktan öte bir anlaşmayla geldi. Bir sezon. Bir liste. Bu¨yu¨k bir sır.

Sophie, en bu¨yu¨k fantezilerimin vu¨cut bulmuş hâliydi. Takımımla yenileyeceğim sözleşmem içinse bu¨yu¨k bir tehdit. Rakip takımın direktöru¨nu¨n kızı ve ne olursa olsun karşı koymam gereken kişi. Herkes arkadaşlığımıza karşıydı. Patronum. Babası. Hatta ben. Buna rağmen elindeki listenin c

Çarpışma Hakkında Bilgiler
Türü : Roman
Kapak : Ciltsiz
Sayfa Sayısı : 416
ISBN : 9786256029194
Basım Yılı : 2024
Kağıt Tipi : 1. Hamur

Tükendi

Gelince Haber Ver

Liam, Formula 1’in altın çocuğuydu. Ama aslında bir sahtekârdı. Çekici. Düzenbaz. Baştan çıkarıcı. Ölmeden önce yapılacaklar listemdeki tüm maddeleri benimle yerine getirmeyi vadeden kişi. Yalnızca arkadaşım olmasını istiyordum. Ama o bana arkadaşlıktan öte bir anlaşmayla geldi. Bir sezon. Bir liste. Büyük bir sır.

Sophie, en büyük fantezilerimin vücut bulmuş hâliydi. Takımımla yenileyeceğim sözleşmem içinse büyük bir tehdit. Rakip takımın direktörünün kızı ve ne olursa olsun karşı koymam gereken kişi. Herkes arkadaşlığımıza karşıydı. Patronum. Babası. Hatta ben. Buna rağmen elindeki listenin cazibesine kapıldım. Boş verin platonik ilişkileri, ben yıkım istiyordum.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.