Menü
Hesabım
Sepetim

En Çok Onu Sevdim

Üretici Liste Fiyat
149,00
96,85
Yorum Yap
Listeye Ekle
Öne Çıkan Bilgiler

  “Bu kitapta adı geçen bütün kişiler hayal ürünü, bütün nesneler gerçektir.”

Semtler, mahalleler, sokaklar değişirken, binalarla birlikte anılar da yıkılırken kentin hafızası öylece durur mu yerinde? Gamze Güller, insan-eşya ilişkisi üzerine bina ettiği romanı En Çok Onu Sevdim – Dokunulmamış Her Şey’de bu soruya yanıt arıyor. Hafızayı kimi zaman boyası dökülmüş duvarlar, yadigâr bir yüzük, mavi bir koltuk temsil ederken Asuman onlara dokunarak çoğalıyor, yenileniyor. Bahçedeki erik ağacı da onunla birlikte direniyor – betondan, insandan ve zamandan yapı

En Çok Onu Sevdim Hakkında Bilgiler
Türü : Roman
Kapak : Ciltsiz
Sayfa Sayısı : 144
ISBN : 9786253693459
Basım Yılı : 2025
Kağıt Tipi : 2. Hamur

Tükendi

Gelince Haber Ver

  “Bu kitapta adı geçen bütün kişiler hayal ürünü, bütün nesneler gerçektir.”

Semtler, mahalleler, sokaklar değişirken, binalarla birlikte anılar da yıkılırken kentin hafızası öylece durur mu yerinde? Gamze Güller, insan-eşya ilişkisi üzerine bina ettiği romanı En Çok Onu Sevdim – Dokunulmamış Her Şey’de bu soruya yanıt arıyor. Hafızayı kimi zaman boyası dökülmüş duvarlar, yadigâr bir yüzük, mavi bir koltuk temsil ederken Asuman onlara dokunarak çoğalıyor, yenileniyor. Bahçedeki erik ağacı da onunla birlikte direniyor – betondan, insandan ve zamandan yapılma tüm canavarlara.

Beşinci Köşe’yle Orhan Kemal Öykü Ödülü’ne layık görülen Gamze Güller’in romanı En Çok Onu Sevdim, yeni adı ve edisyonuyla okur karşısında.

Nesnelere bir bak şu fotoğraflarda. Masadaki yemek takımına, kristal bardaklara, salonun ortasında duran dört tekerlekli bisiklete bak. Yaşanan evler bunlar. Kavga edilen, acı çekilen, kahkahalar atılan evler. Gülümsediklerine bakma, zaman akmış bu evde. Siyah beyaz fotoğraflarda nasıl da tekrenkli hayat. Gri tonlarında bütün kusurlar örtülmüş. Oysa hepsi kusurlu, hepsi pürüzlü. Hepimizin pürüzleri var.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.