1. cildin devamı olarak bu kitap; teorik olarak dil, kültür ve edebiyat merkezinde analizler ve düşünceler içermektedir. Eskiden yeniye, diyakronik anlambilimden çağdaş onomastiğe, dil felsefesinden edebiyat tarihine, Eski Türk filolojisinden Türk dil bilgisine uzanan geniş bir yelpazede, mevcut literatüre yeni bir metodolojik bakış, yeni bir teorik perspektif getirmektedir. Bu “dil, edebiyat ve kültür” çalışmasını yeni ciltler takip edecektir.
As the continuation of the 1st volume, this book; theoretically it contains analysis and thoughts in focus relating to the language, culture and literature. It brings a new methodological perspecti
Tükendi
Gelince Haber Ver1. cildin devamı olarak bu kitap; teorik olarak dil, kültür ve edebiyat merkezinde analizler ve düşünceler içermektedir. Eskiden yeniye, diyakronik anlambilimden çağdaş onomastiğe, dil felsefesinden edebiyat tarihine, Eski Türk filolojisinden Türk dil bilgisine uzanan geniş bir yelpazede, mevcut literatüre yeni bir metodolojik bakış, yeni bir teorik perspektif getirmektedir. Bu “dil, edebiyat ve kültür” çalışmasını yeni ciltler takip edecektir.
As the continuation of the 1st volume, this book; theoretically it contains analysis and thoughts in focus relating to the language, culture and literature. It brings a new methodological perspective to the existing literature, a new theoretical perspective, from the old to the new, from diachronic semantics to contemporary onomastics, from language philosophy to literary history, from Old Turkic philology to the Turkic world. New volumes will follow this “language, literature and culture” study.