Kurumsallaşma, kurumsallaşarak sürdürülebilir olmaya çalışma kanımca çok yanlış anlaşıldı. Kurumsal olmak; organizasyon şemasını çizmek, içini doldurmak, görev tanımlarını yazmak, prosedürleri yazmak, kuralları yazmak, cezaları yazmak, onu yazmak, bunu yazmak değildir. Elimizi kolumuzu bağlayan, belki de hiç okunmayacak dokümantasyona boğmak da değildir.
Yazarımız İdil Türkmenoğlu’nun son kitabı KURUMSALLAŞ[MA], temelde “kültür” etrafına kurulu olsa da genel olarak üç bölümden oluşuyor: Değişen iş yaşamı, ihtiya&cce
Tükendi
Gelince Haber VerKurumsallaşma, kurumsallaşarak sürdürülebilir olmaya çalışma kanımca çok yanlış anlaşıldı. Kurumsal olmak; organizasyon şemasını çizmek, içini doldurmak, görev tanımlarını yazmak, prosedürleri yazmak, kuralları yazmak, cezaları yazmak, onu yazmak, bunu yazmak değildir. Elimizi kolumuzu bağlayan, belki de hiç okunmayacak dokümantasyona boğmak da değildir.
Yazarımız İdil Türkmenoğlu’nun son kitabı KURUMSALLAŞ[MA], temelde “kültür” etrafına kurulu olsa da genel olarak üç bölümden oluşuyor: Değişen iş yaşamı, ihtiyaçlar ve buna bağlı olarak insan kaynaklarının değişmesi gereği, kültür ve son olarak da bilinçli bir işyeri kültürü tercihi olarak “İşyerinde Demokrasi”.
Elma Yayınevi, iş yaşamı kurallarını kökünden değiştirecek yepyeni bir kitapla karşınızda, keyifli okumalar…