Lojistik yönetimi aslında bir kriz yönetimidir. Ekonomik krizler, gerçek profesyoneller ile amatörleri birbirinden ayırır ve profesyonellere fırsat sunar. Lojistik sektöründe birçok fırsat bulunmakta ancak bu fırsatlardan yararlanmak, yetişmiş iş gücüne bağlı bulunmaktadır. Sadece sektöre iş gücü sağlamanın yanında istihdamdaki iş gücünün sürdürülebilir olarak eğitilmesi gerekmektedir. Bu açıdan bakıldığında Meslek Yüksekokullarına önemli bir görev düşmektedir. Meslek Yüksekokulu`nun ana amacı, lojistik sektörüne ve lojistik sektörüne destek veren diğer sektörl
Tükendi
Gelince Haber VerLojistik yönetimi aslında bir kriz yönetimidir. Ekonomik krizler, gerçek profesyoneller ile amatörleri birbirinden ayırır ve profesyonellere fırsat sunar. Lojistik sektöründe birçok fırsat bulunmakta ancak bu fırsatlardan yararlanmak, yetişmiş iş gücüne bağlı bulunmaktadır. Sadece sektöre iş gücü sağlamanın yanında istihdamdaki iş gücünün sürdürülebilir olarak eğitilmesi gerekmektedir. Bu açıdan bakıldığında Meslek Yüksekokullarına önemli bir görev düşmektedir. Meslek Yüksekokulu`nun ana amacı, lojistik sektörüne ve lojistik sektörüne destek veren diğer sektörlere uygun çalışanların yetiştirilmesine yönelik eğitim ve öğretim vermektir.
Elinizde tuttuğunuz kitap, Meslek Yüksekokulu eğitim tecrübesi olan öğretim elemanları tarafından, öğrencileri sektörün ihtiyaçları doğrultusunda yetiştirebilmek amacıyla hazırlanmıştır. Amacımız, bu eserin lojistik eğitimi veren tüm meslek yüksekokulları öğrencileri ve öğretim elemanları için kullanılabilir olmasının sağlanmasıdır.
Bu çalışmanın ortaya çıkmasında emeği geçen öğretim görevlilerimiz başta olmak üzere, kitabın editörlüğünü üstlenen yüksekokulumuz Lojistik Programı Öğretim Görevlisi Aslıhan Bekaroğlu`na, bu fikri geliştiren ve destekleyen Prof. Dr. Okan Tuna`ya ve emeği geçen herkese en içten teşekkürlerimi sunuyorum.